Hotel Esprit Montagne als hoofdsponsor

Gepubliceerd op 6 maart 2024 om 10:21

Hotel Esprit Montagne is al jaren bekend bij trailrunners als de ideale uitvalbasis om te trainen en mooie tochten te maken door de bergen van de Chablais, Frankrijk. Gelegen in het dorpje La Chapelle d'Abondance, net onder het meer van Geneve, loop je de deur uit en gelijk de mooie paden omhoog op.  De bergen gaan tot een 2450m hoog en bieden de perfecte plek om al rennend te genieten van de schitterende uitzichten over de Franse en Zwitserse Alpen.

Alke is er de eigenaar en kent alle paden in de omgeving, zelfs als het eigenlijk geen paden zijn. Dus altijd een nieuwe route als je iets anders wil, van steil en al klauterend omhoog tot snelle vloeiende tracks. Naast de zeer gemoedelijke huiselijke sfeer, de goede bedden en vernieuwde badkamers, staat het Hotel Esprit Montagne ook bekend om zijn voortreffelijke keuken. Chef Adi weet met de meest simpele ingrediënten altijd toch weer een heel smaakvol en verrassend menu op tafel te zetten. 

 

Sinds een jaar of 10 is Alke betrokken bij de begeleiding van de Nederlandse Teams van het Skyrunning en Trailrunning op EK's en WK's. Daarnaast organiseert het hotel al een flink aantal jaar wedstrijden en Skyrun weken in de bergen rondom het hotel. Ervaring opdoen, je passie delen met anderen, veel plezier maken, samen afzien en genieten van de bergen staat daarbij voorop.

 

Maar ook voor diegene die rustig willen wandelen biedt de omgeving vele mooie routes. In de zomer zijn er zelfs een 20-tal liften open waarmee je de eerste hoogtemeters al gemakkelijk overwint en kan genieten van het uitzicht. Ook fietsers en mountainbikers kunnen hun hart ophalen aan de vele cols en downhill tracks in het Portes du Soleil skigebied.

 

Voor meer informatie of boekingen check je de website: www.hotelespritmontagne.com

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb